ΚΛΕΙΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ






Κάθε φορά που αποφάσιζες να επισκεφτείς έναν επαγγελματία υγείας για το ζήτημα της διατροφής σου και του βάρους σου, ήξερες μέσες άκρες τι θα γινόταν στο πρώτο ραντεβού. Ένα ιστορικό, διατροφικό και ιατρικό, ζύγισμα, διαιτολόγιο και ίσως κάποια μέτρηση λίπους ή βασικού μεταβολισμού. Στη συνέχεια θα ξαναπήγαινες, θα ζυγιζόσουν και θα συζητούσατε πώς πάει το πρόγραμμα διατροφής και ίσως άλλαζαν κάποια τρόφιμα.

Στο κέντρο βάρους δουλεύω συμβουλευτικά στον διαισθητικό τρόπο διατροφής κι έτσι οι συναντήσεις έχουν τελείως διαφορετική δομή και καταλαβαίνω ότι ίσως έχεις αρκετές απορίες για το «τι θα κάνουμε δηλαδή;» πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις.

Για αυτό το λόγο, η πρώτη συνάντηση είναι διερευνητική και δεν σε δεσμεύει να ξεκινήσεις μαζί μου.

Χρειάζεται να αξιολογήσω σε πρώτη φάση κατά πόσο οι ανάγκες σου μπορούν να καλυφθούν ή όχι μέσα από τα προγράμματά μου και τι θα σου ταίριαζε καλύτερα να κάνεις. Ενώ παράλληλα κι εσύ να σκεφτείς αν σε ενδιαφέρει και αν είναι η στιγμή σου να δουλέψεις τη σχέση σου με το φαγητό και το σώμα σου.

Η πρώτη συνάντηση είναι γνωριμίας ώστε να αποφασίσουμε από κοινού αν θα συνεργαστούμε και με ποιον τρόπο.


Τι να περιμένεις:

Θα συναντηθούμε για 60’ και θα συζητήσουμε τους στόχους και τις προσδοκίες σου. Θα σου κάνω πολλές ερωτήσεις που θα με βοηθήσουν να αξιολογήσω την κατάστασή σου και να προτείνω ρεαλιστικές λύσεις. Θα συνεργαστούμε με ρυθμό που είναι άνετος για εσένα. Παρόλο που εγώ είμαι η ειδικός στον τομέα μου, δεν είμαι η ειδικός του εαυτού σου (μόνο εσύ γνωρίζεις τις σκέψεις σου, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες σου) - η συμβολή σου είναι σημαντική σε αυτήν τη διαδικασία.


Είναι χρήσιμο να έχεις τα εξής:

• Ονομασίες φαρμάκων που παίρνεις, συμπεριλαμβανομένης της δόσης.
• Συμπληρώματα και ποια είναι η συχνότητα και η ποσότητα λήψης.
• Τις πιο πρόσφατες εξετάσεις αίματος.
• Οποιαδήποτε άλλα αρχεία ή πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν.
Συμπληρωμένη την φόρμα που μου δίνεις την άδεια να επικοινωνήσω με κάποιο άλλο επαγγελματία υγείας που σε παρακολουθεί. (αν χρειάζεται και αν το επιθυμείς να επικοινωνήσω)


Αν σε ενδιαφέρει να κάνουμε αυτήν την συνάντηση γνωριμίας άφησε τα στοιχεία σου στην ακόλουθη φόρμα επικοινωνίας και θα έρθω σε επικοινωνία μαζί σου το συντομότερο δυνατό για να το προγραμματίσουμε.


Η συνάντηση αυτή είναι αναγνωριστική, μη δεσμευτική, μπορεί να γίνει είτε από κοντά είτε online και το κόστος είναι 40,00 ευρώ.




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις