ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι υπηρεσίες πραγματοποιούνται τόσο από κοντά όσο και εξ' αποστάσεως.
Οι ομαδικές συναντήσεις, προς το παρόν, πραγματοποιούνται μόνο από κοντά.
Η πρώτη επαφή.

Οι υπηρεσίες του κέντρου βάρους, είναι πρωτοπόρες στην Ελλάδα και αντιλαμβάνομαι ότι ίσως να έχεις αρκετές απορίες πριν αποφασίσεις να ξεκινήσεις. Παράλληλα θα χρειαστεί κι εγώ να αξιολογήσω σε πρώτη φάση κατά πόσο οι ανάγκες σου μπορούν να καλυφθούν ή όχι μέσα από τα προγράμματά μου και τι θα σου ταίριαζε καλύτερα να κάνεις. Γι’αυτό το λόγο η πρώτη συνάντηση είναι γνωριμίας ώστε να αποφασίσουμε από κοινού αν θα συνεργαστούμε και με ποιον τρόπο. 
Η συνάντηση αυτή είναι αναγνωριστική, μη δεσμευτική και το κόστος είναι 30,00 ευρώ.
Αν σε ενδιαφέρει να κάνουμε αυτήν την συνάντηση γνωριμίας άφησε τα στοιχεία σου εδώ και θα έρθω σε επικοινωνία μαζί σου το συντομότερο δυνατό για να το προγραμματίσουμε. 
Ατομικές συνεδρίες διαισθητικής διατροφής.


Η διαισθητική διατροφή είναι μία μέθοδος που σε βοηθάει να αναπτύξεις μία καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα σου. Μια καλή σχέση με το φαγητό και το σώμα, δεν ζυγίζεται και δεν ακολουθεί τυφλά κάποια δίαιτα. Μια καλή σχέση με το φαγητό, εμπεριέχει εμπιστοσύνη στα σήματα του σώματος και στον εαυτό σου. Οι συνεδρίες αυτές, απευθύνονται σε όλους όσους νιώθουν ότι χρειάζονται να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο τρέφονται και βιώνουν το σώμα τους.
Μάθε περισσότερα για τη διαισθητική διατροφή εδώ.
Εργαστήρια προγράμματος #ΓίνεΕσύΤώρα 


Το πρόγραμμα «Γίνε εσύ, τώρα» απευθύνεται σε γυναίκες που κάνουν για χρόνια επαναλαμβανόμενα δίαιτες. Είναι μία διαδικασία που διαδοχικά μέσα από τα 6 θεματικά εργαστήρια και την συνύπαρξη με άλλες συμμετέχουσες που βιώνουν κοινά συναισθήματα, θα σε οδηγήσει στην σωματική και συναισθηματική ανακούφιση από την πίεση της δίαιτας και των κανόνων, ενώ παράλληλα θα αρχίσεις να αναπτύσσεις έναν τρόπο φροντίδας του εαυτού σου που θα πηγάζει εκ των έσω και θα ανταποκρίνεται στις προσωπικές σου ανάγκες.
Κατέβασε αναλυτική παρουσίαση των εργαστηρίων και εμπειρίες ατόμων που έχουν ήδη συμμετάσχει εδώ.


Παρακάτω μπορείς να κατεβάσεις χρήσιμες πληροφορίες για τα ραντεβού:
  1. Τι να περιμένεις
  2. Κανονισμός, Λειτουργία & Κόστος υπηρεσιών
  3. Έγγραφη άδεια επικοινωνίας με άλλους επαγγελματίες υγείας (σε περίπτωση που χρειάζεται).

Σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ BLOG

Δημοφιλείς αναρτήσεις