ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ

«Βρήκα τις παλιές μου φωτογραφίες, τότε που μισούσα το σώμα μου και ήθελα να χάσω οπωσδήποτε βάρος. Και τι δε θα έδινα να είχα εκείνο το σώμα σήμερα. Τότε ήμουν μια χαρά, αλλά δε το καταλάβαινα!»
Αυτή είναι μία συχνή δήλωση των ανθρώπων που ακολουθούν το πρόγραμμα ανακούφισης από τη χρόνια δίαιτα στο Κέντρου Βάρους.

Συνήθως είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που ξεκίνησαν για 3-4 κιλά. Ουσιαστικά ξεκίνησαν να θέλουν να χάσουν βάρος γιατί κάποιος τους είπε ότι μόνο αν παραμένουν αρκετά αδύνατοι θα νιώθουν καλά μέσα στο σώμα τους και φυσικά μόνο έτσι θα είναι υγιείς.
Είναι τρέλα!

Δεν μπορεί κανείς να ξεγελάσει τη φύση του. Κάθε σώμα, κάθε άνθρωπος έχει το προσωπικό του ιδανικό βάρος. Που δυστυχώς όταν βρισκόταν σε αυτό δεν μπόρεσε να το αναγνωρίσει και να το εκτιμήσει, γιατί του μάθανε ότι όσο πιο αδύνατο σώμα έχει, τόσο το καλύτερο.

Διεκδίκησε το δικαίωμα του σώματος σου να είναι στο βάρος που είναι προορισμένο να είναι σε αυτή ζωή. Πάντα είναι μια καλή στιγμή για αυτό, όσο κι αν έχεις ταλαιπωρηθεί.
Δες το σώμα σου μέσα από το πρίσμα της αποδοχής, της αγάπης, της αυτοφροντίδας, του σεβασμού, του υγιεινού τρόπου ζωής και της ευχαρίστησης. Η ελευθερία που θα νιώσεις, θα σου επιτρέψει να εστιάσεις την προσοχή σου σε στόχους ζωής που είναι εφικτοί και βιώσιμοι.



Δοκίμασε διαφορετικά, όχι πιο αυστηρά 🌻

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις