ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

7️⃣ Κάνε unfollow.

Το περιβάλλον μας, μάς διαμορφώνει. Έχει δύναμη επάνω μας ακόμα κι αν δεν το αντιλαμβανόμαστε εκείνη τη στιγμή.
Τα περιοδικά και τα βιβλία που διαβάζεις, οι σελίδες και οι προσωπικότητες που ακολουθείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι που συναναστρέφεσαι, οι συζητήσεις που κάνεις, το γυμναστήριο που πας, τα τηλεοπτικά προγράμματα που παρακολουθείς, διαμορφώνουν την άποψή σου για τον κόσμο και για εσένα. 
Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; 
Σημαίνει ότι έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις εσύ το περιβάλλον που θα σε διαμορφώσει.
Αν λοιπόν παρατηρείς ότι το news feed στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σου εμφανίζει διαρκώς αναρτήσεις που αφορούν το πως θα αδυνατίσεις γρήγορα, το ποιο είναι το πιο ποθητό σώμα, πώς να χάσεις πόντους, πώς να ψηλώσεις, πώς να χωρέσεις στο μικρότερο νούμερο, πώς να είσαι για πάντα αδύνατη, πώς να εξαφανίσεις τη κυτταρίτιδα, σου αποκαλύπτουν τα 5 μαγικά τρόφιμα που θα σε αδυνατίσουν, σου λένε να δεις πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η τάδε αμέσως και πολλά άλλα τέτοια μαγικά και πολύ άπιαστα πράγματα να συμβούν, τότε σίγουρα έχεις την δυνατότητα να πατήσεις εκείνο το κουμπάκι που λέει "unfollow".
Αυτά τα μηνύματα θέτουν ως πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μιας γυναίκας το να είναι αδύνατη και όμορφη. Παράλληλα είναι τόσο καλά σχεδιασμένα ώστε να σου δημιουργούν δυσαρέσκεια για το σώμα σου μόνο και μόνο για να σου πουλήσουν προϊόντα και υπηρεσίες. Όταν είσαι δυσαρεστημένη με το σώμα σου, είναι πιο εύκολο να αγοράσεις άλλωστε. Κάνοντας unfollow μειώνεις την έκθεσή σου σε τέτοιου είδους μηνύματα και αυτό είναι ένα τεράστιο βήμα προς τη βελτίωση της εικόνας του σώματός σου. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις