Νεα Βιωματικη Ομαδα #ΓινεΕσυΤωρα

Η βραχυπρόθεσμη ομάδα «Γίνε Εσύ Τώρα» του Ιουλίου ολοκληρώθηκε! Τα λόγια των συμμετεχόντων μαρτυρούν ότι έγινε μία καλή αρχή:
 «Ξεκίνησα κουρασμένη από τις πολλές προσπάθειες που έχω κάνει. Η ομάδα ήταν μία αλλαγή στη ζωή μου, άφησα πίσω κακές σκέψεις, κακά συναισθήματα και ξεκινάω ένα νέο ταξίδι φροντίδας και αγάπης για τον εαυτό μου και το σώμα μου. Σήμερα είμαι έτοιμη να ξεκινήσω κάτι καινούργιο.» Λ. 50 χρ.

«Όταν ξεκίνησα είχα περιέργεια για αυτές τις συνεδρίες. Ξεκίνησα με βαριά ψυχολογία και πολύ άγχος για τα κιλά μου. Αισθάνομαι υπέροχα που βρέθηκα στην ομάδα αυτή. Το διαφορετικό εδώ ήταν το να μην στερούμαι τροφές, να ακούω το σώμα μου σε σχέση με το φαγητό και να μην νιώθω άσχημα με αυτό. Θεωρώ ότι ήταν ένα φανταστικό δώρο για τον εαυτό μου. Μακάρι να κρατούσε παραπάνω.» Κ. 29 χρ.
«Όταν ξεκίνησα ένιωθα αγχωμένη, μπερδεμένη, σε χάος. Δεν ήξερα τι θα μπορούσα να κάνω. Άνοιξαν νέες προοπτικές για εμένα σε σχέση με τον εαυτό μου. Προοπτικές αγάπης, αποδοχής, εμπιστοσύνης, απελευθέρωσης από την στέρηση. Κλείνοντας νιώθω ήρεμη, γαλήνια, γνωρίζοντας πως μπορώ να κινηθώ με αγάπη για εμένα.» Ν. 40 χρ.


Μια τέτοια καλή αρχή, δεν θα μπορούσε να μην έχει και συνέχεια. Στο Κέντρο Βάρους ετοιμάζουμε μεγαλύτερης διάρκειας-ολοκληρωμένο πρόγραμμα για να Γίνεις Εσύ Τώρα! Αν σε ενδιαφέρει να απαλλαγείς από το άγχος της δίαιτας και να φροντίσεις το σώμα σου και τη διατροφή σου με τρόπο που θα σε κάνει να νιώθεις ικανοποίηση και ηρεμία, δήλωσε το ενδιαφέρον σου συμπληρώνοντας φόρμα στο τέλος του κειμένου. (οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν κλείσει)


  Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Σε αυτές τις συναντήσεις:
  1. Θα εξερευνήσουμε πώς η αλλαγή της εστίασης από την απώλεια βάρους, μπορεί να είναι η σημαντικότερη πρόκληση για να φτάσετε εκεί που θέλετε να πάτε.
  2. Θα προσδιορίσετε τι είναι πραγματικά σημαντικό για εσάς και θα μάθετε πώς να μεταφέρετε την εστίασή σας από το βάρος στις πραγματικές αξίες σας.
  3. Θα μάθετε γιατί οι προηγούμενες προσπάθειες για αλλαγή, δεν έχουν δουλέψει με αποτελεσματικό τρόπο.
  4. Θα κατανοήσετε πώς να κάνετε την αλλαγή, από μέσα προς τα έξω, χρησιμοποιώντας εργαλεία για μια νέα λειτουργική διατροφική νοοτροπία, για διασκεδαστική φυσική δραστηριότητα, για την φροντίδα του εαυτού σας και τη διαχείριση άγχους σχετικά με το φαγητό και το σώμα.
  5. Θα αναπτύξετε συγκεκριμένες στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να σταματήστε να περιμένετε και να αρχίσετε να ζείτε τη ζωή σας τώρα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες:

  • Έχουν κουραστεί από τις δίαιτες και τη στέρηση φαγητού
  • Χρειάζονται ενδυνάμωση ως προς την εικόνα σώματος
  • Θέλουν το φαγητό να μην αποτελεί άγχος για εκείνες αλλά απόλαυση χωρίς ενοχές
  • Βάζουν τη ζωή τους σε παύση μέχρι να αλλάξει το σωματικό τους βάρος
  • Θέλουν να σταματήσουν να ντρέπονται και να αρχίσουν να ζουν



Εμμανουέλα Λεουνάκη
Πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος
Σύμβουλος Διαισθητικής Διατροφής & Αποκατάστασης από τη χρόνια δίαιτα



Δημοφιλείς αναρτήσεις